Breaking News

Leleplezték Colleen Hoover következő könyvének borítóját




Colleen Hoover kövtekező könyve, a Reminders of Him január 18-án jelenik meg, ami kis előrelépés, ugyanis eredetileg májusra tervezték a megjelenést.

Ez az a könyv, amit Hoover korábban már beharangozott úgy, mint az a könyv, amitől szomorú lett. 

A fülszöveg szerint egy bajban lévő fiatal anya a főszereplő, aki azt reméli, lehet még esélye a megváltásra. 


A fülszöveg:

Kenna Rowan öt évet töltött börtönben egy tragikus hiba után, most pedig visszatér a városba, ahol minden rosszra fordul, és azt reméli, találkozhat négy éves lányával. De a hidakat, amelyeket Kenna felégetett maga mögött, már nem lehet újraépíteni. A lánya életében mindenki eltökélte, hogy távol tartják Kennától a gyermekét, nem számít, milyen keményen dolgozik, hogy bizonyítson. 

Az egyetlen ember, aki nem zárt be előtte minden ajtót Ledger Ward, egy helyi bár tulajdonosa, aki egyben az egyik út lehet Kenna lányához. De ha bárki is felfedezi, hogyan válik Ledger fokozatosan egyre fontosabbá Kenna életében, mindketten azt kockáztatják, hogy elveszítik mindenki bizalmát, aki fontos nekik. 

Kettejük kapcsolata a rájuk nehezedő nyomás ellenére is szorossá válik, a románcuk egyre nő, de vele együtt a kockázat is. Kennának ki kell találnia, hogyan hozhatja helyre a múlt hibáit, hogy a jövőjét a reményre és a gyógyulásra építhesse.

A borító:
 

Nincsenek megjegyzések