Breaking News

Leleplezték Rowling új gyerekkönyvének magyar borítóját - már elő is rendelhető!
A Harry Potter és az Ickabog után készülhetünk az újabb Rowling gyerekkönyvre!

Az új kötet címe The Christmas Pig magyarul a kiadó friss karca szerint idén október 12-én fog megjelenni.

A hivatalos sajtóanyag szerint a kötet egy szívet melengető, letehetetlen kaland egy gyerek szeretetéről, amit kincsként őrzött játéka iránt érez - és arról, hogy mennyi mindent hajlandó megtenni érte.

A könyv önálló kötet lesz, nem kapcsolódik Rowling korábbi munkáihoz. Alapvetően 8 éves kortól ajánlják, de a leírás szerint az egész család imádni fogja.

A fülszöveg:

A hétéves Jack mindennél jobban szereti a plüssmalacát. Aztán egyszer – épp szenteste napján – az undok mostohanővére kidobja Püsmacot az autóból! Hiába kap helyette a fiú egy sokkal szebb plüsst, imádott kedvencét nem pótolhatja. Ám karácsony éjjele a csodák ideje, amikor minden életre kelhet… Így aztán Jack és bosszantó új játéka, a karácsonyi malac kockázatos utazásra indul az Elveszettek Birodalmába, hogy kimentsék a fiú legjobb barátját a szörnyűséges, játékpusztító Veszejtő markából. A veszélyes kalandban segítségükre van egy beszélő uzsonnásdoboz, egy bátor iránytű és egy Remény nevű szárnyas lény, de igyekezniük kell, mert ha nem találják meg Püsmacot még éjfél előtt, soha nem jutnak haza!

Szívet melengető, izgalmas történet arról, mit jelentenek a gyerekeknek a játékok. J.K. Rowling legújabb könyvének, amelyhez a méltán népszerű Jim Field készített kedves illusztrációkat, vitathatatlanul ott a helye a klasszikus családi kedvencek között.Most megérkezett a magyar borító is, a könyv pedig ide kattintva előrendelhető.

A magyar borító


Nincsenek megjegyzések