Breaking News

Régi Gossip Girl szereplők cameója is várható a rebootban?




A Gossip Girl reboot debütálására már nem kell sokat várni, úgyhogy most már bátrabban szólalnak meg a show készítői.

Most éppen a creator, Joshua Safran nyilatkozott a The Daily Beastnek, és az interjúból kiderült: számíthatunk cameókra az eredeti sorozat szereplőitől!

Ahogy a cikkben olvasható:

"Van néhány cameo az első évadban az eredeti show szereplőivel, de nem a főszereplőkkel. Nagyon hamar meghoztuk a döntést - eléggé izgultam is miatta, de úgy érzem ez volt a helyes -, hogy a közönség sosem fogadja majd el az új főszereplőket, ha az eredeti szereplők árnyékában léteznek. Így is az ő árnyékukból indulnak, de ha még fel is tűnnek a régi szereplők, miért akarnád megismerni Zoyát, amikor hirtelen ott van Nate is?"

A döntésben szerepet játszott az is, hogy az új show több karaktert mozgat, és idő sem lenne a régiek feltűnésére.

Mint kiderült, a rebootban 16 főszereplő van, és 22 visszatérő karakter, szemben az eredeti Gossip Girl 7 fő- és 12 visszatérő szereplőjével.

"Mivel a show nagyobb, nem lenne elég idő. Ha Blair feltűnne két jelenet erejéig, mindenki azt mondané, több Blairt akarunk. Úgyhogy a döntés az volt, hogy tudjuk le jól az első évadot, és ha lesz második, akkor lesz esélyünk rá, hogy olyan cameókat hozzunk össze, amik nem csak sima cameók, hanem hozzá is tesznek a történethez. Reméljük, eljutunk idáig, és ha felvehetjük a kapcsolatot az eredeti szereplőkkel, vissza akarnak majd térni."

Azaz ez gyakorlatilag extra motiváció az eredeti rajongóknak, hogy nézzék a rebootot, hogy legyen folytatás. Nagy eséllyel nem is véletlen, hogy a showrunner ezt ebben a formában nyilatkozta le. 

Nincsenek megjegyzések