Breaking News

Új borítóval is megjelenik magyarul a Nyár trilógia

Jenny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem sorozata nagyot futott a közelmúltban, így nem túlságosan meglepő, hogy várhatóan nagyobb figyelem irányul majd a másik sorozatára, a Nyár trilógiára.

Ebből ugyanis az Amazon tervez 8 részes minisorozatot, és ahogyan a múltkor már megírtam, a főszereplőket is megtalálták.

Ez is lehet a motivációja annak, hogy a Könyvmolyképző újra kiadja a korábban a régi, eredeti borítóval publikált sorozatot - új borítókkal.

Az első könyvről annak idején írtam értékelést, ide kattintva olvashatjátok.

Egyelőre az első két borítót mutatták meg:




Az első könyv fülszövege:

Ahogy beköszönt a nyár, Belly maga mögött hagyja az iskolai életét, és Cousins Beachre menekül. Oda, ahol élete minden eddigi nyarát töltötte.

A nyaralóban nem egyszerűen otthon érzi magát, de a számára legkedvesebb emberek veszik körül: Susannah, édesanyja legjobb barátnője a fiaival, Conraddal és Jeremiah-val.

Belly azóta üldözi a szerelmével Conradot, amióta az eszét tudja, és mindennél jobban reménykedik abban, hogy ez a nyár más lesz, mint a többi.

Bár megjelenik egy új srác, Cam, aki egy kicsit elvonja a figyelmét, és Conrad testvére, Jeremiah is sóvárgó pillantásokat vet rá, Belly szíve már Conradé.

Vajon a fiú is neki szánja az övét? Tényleg olyan nyár áll előttük, amely mindent megváltoztat?

„Ellenállhatatlan kombináció:
tengerparti ház, nyári szerelem, hosszan tartó barátság. Elragadó olvasmány.”
– Deb Caletti, bestsellerszerző –

Nincsenek megjegyzések