Breaking News

Újra megjelenik A Bridgerton család kiegészítő kötete is!

Arról már korábban írtam, hogy a Netflix sorozat örömére a Gabo végre újra kiadta a bizonyos kötetek esetében már évek óta beszerezhetetlen Bridgerton könyveket, ráadásul igencsak szép kiadásban. 

Most, hogy ez már tiszta, jött az újabb szuper hír: a sorozat kilencedik, kiegészítő kötete is megjelenik újra, az új stílussal. 
Ebben a könyvben novellákat találunk, amik részben bepillantást nyújtanak a korábbi főszereplők jövőjébe, részben új történeteket mesélnek el - például megismerhetjük a Bridgerton gyerekek szüleinek sztoriját.

Ahogy a kiadó írja a Facebook bejelentésben:

Az olvasók nyolc könyvön át nevettek, sírtak, szerették őket. De többet akartak. Ezért az olvasók azt kérdezték a szerzőtől: Mi történt azután? Simon elolvassa apja leveleit? Francescának és Michaelnek végre lesz gyermeke? Ki nyeri a Pall Mall-visszavágót? A „Vége” tényleg a történet végét jelenti?
Ebből a kötetből minden kiderül! Már előrendelhető 30% kedvezménnyel.

A teljes fülszöveg:

Egyszer ​volt, hol nem volt, volt egyszer egy történelmi romantikus regényeket jegyző írónő, aki megalkotott egy családot… Illetve nem csak egy családot. Nyolc testvért, számos sógort, sógornőt, vőt, menyet, fiút, lányt, unokahúgokat, unokanővéreket, unokaöcsöket, unokabátyokat (nem is szólva egy túlsúlyos corgi kutyáról), plusz egy ellenállhatatlan matriarchát, aki mindannyiukkal felér… Ők a Bridgerton család: nem is család, inkább elemi erő. Az olvasók nyolc könyvön át nevettek, sírtak, szerették őket. De többet akartak. Ezért az olvasók azt kérdezték a szerzőtől: Mi történt azután? Simon elolvassa apja leveleit? Francescának és Michaelnek végre lesz gyermeke? Ki nyeri a Pall Mall-visszavágót? A „Vége" tényleg a történet végét jelenti? Ebben a kötetben Julia Quinn nyolc érdekes, mulatságos, szívmelengető „második epilógust" írt, és egy bónusz történetet nem másról, mint magáról a bölcs és szellemes matriarcháról, Violet Bridgertonról. Ismerjék meg újra a Bridgerton család tagjait… Mi történt velük?

Nincsenek megjegyzések