Breaking News

Denis Villeneuve már a Dűne második részén dolgozik!




Ugyan még be sem mutatták Denis Villeneuve nagyszabású filmjét, a Dűnét, az író-rendező már a következő rész forgatókönyvén dolgozik. 

Hivatalosan még nincs róla információnk, hogy a Warner Bros. és a Legendary szeretnék-e majd a folytatást, és sokan tartanak is tőle, hogy anyagilag bukta lesz, ezért nem készül majd el a folytatás. Sajnos nem a legkönnyebb helyzetből indul az amúgy is nagy költségvetésű film, hiszen többszöri tologatás után idén októberben debütál majd - azt pedig láthattuk, hogy még mindig nem túl combosak a mozibevételek. Az sem segít sokat a helyzetén, hogy egyszerre debütál majd a mozikban és az HBO Maxon. 

Úgy tűnik azonban, Villeneuve bízik az alkotásában, ugyanis már dolgozik a második részen. 

A Total Film-nek adott interjújában így nyilatkozott:

"Most írom a második részt, és úgy érzem, megint nyolc éves vagyok. Ez nagyon ritka számomra. Most először tapasztaltam olyat, hogy nézem az egyik filmem, és átélek egy pillanatnyi hálát és mély örömöt, és azt tudom mondani: Köszönöm, élet, hogy hagytad, hogy képernyőre vigyem. [nevet] Nem tudom, más emberek hogy vannak ezzel. De én? 14 éves Denis Villeneuve. Köszönöm."


És hogy többek között kik azok a "más emberek"? 
A szereplők között pedig olyan színészek vannak, mint Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Jason Momoa, Dave Bautista, Josh Brolin, Javier Bardem, Oscar Isaac és Stellan Skarsgård!

Külön érdekesség, hogy a film egy részét nálunk forgatták.

A Dűne promóciós anyagait közben már sorra csepegtetik: többek között kaptunk már egy sor karakterplakátot és egy hosszú előzetest is.


Nincsenek megjegyzések