Breaking News

Már forgatják a Mi házunk sorozatadaptációját!

Őszintén szólva ha csak a könyv jön szembe velem, nem hiszem, hogy foglalkoznék vele. 

A Mi házunk még 2019-ben jelent meg magyarul a Művelt Nép gondozásában, a Molyon jelenleg 64%-on áll. Ráadásul a fülszöveg mindössze két sor - nem is értem, hogy gondolta a kiadó. Mit üzen, ha egy kiadó nem tudott 2 sornál hosszabb fülszöveget összekapni, főleg, hogy a könyvnek van rendes, normális angol fülszövege. 

És ha már angol nyelvű megjelenés: élek a gyanúperrel, hogy volt valami gond a magyar kiadással, ugyanis bár odakint sem túl combos a könyv értékelése, azért Goodreadsen 27.000 értékelés mellett a 3,7-es tetszési index nem olyan borzalmas - ellenben a 64% a Molyon már... 

Miért foglalkozom vele akkor most mégis? 

Azért, mert érkezik belőle az adaptáció, ráadásul számomra kedves színésszel!

Az ITV sorozatot készít belőle. A  főbb szereplők: Martin Compston (Line Of Duty), Tuppence Middleton (Downton Abbey) és Rupert Penry-Jones (The Drowning, Tartózkodó érzelem).




A forgatás már el is kezdődött Londonban, a vezető rendező Sheree Folkson, aki dolgozott többek között A Bridgerton családon és a Vágy/Valóságon is.


Fülszöveg:

Egy napfényes délelőtt egy család költözködik be újonnan vásárolt házába a londoni kertvárosban, a Trinity Avenue-n. Nincs ebben semmi különös. Kivéve, hogy az a te házad. És hogy nem adtad el.

A magyar borító


Nincsenek megjegyzések