Breaking News

Egy sor karakterplakát érkezett a Lehull a lepel sorozathozAhogyan már többször írtam, a Peacock lecsapott a Lehull a lepel tévés jogaira, és most sorozatot készítenek a YA könyvből, és most befutott a második előzetes is hozzá. 

Ami a szereposztást illeti: napokban Mark McKenna kapcsán írtam, rajta kívül ott van a szereplők között Marianly Tejada, Cooper van Grootel, Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Jessica McLeod, Barrett Carnahan és Melissa Collazo már biztosan feltűnnek majd a szériában. 

A 8 részes sorozat forgatókönyvét Karen M. McManus regénye alapján Erica Saleh írta.

A múltkori előzetes után most egy sor karakterplakátot kaptunk:A könyv fülszövege:

Ebben ​a magával ragadó, lerakhatatlan történetben megtudhatjuk, mi történik akkor, amikor öt idegen együtt sétál be egy terembe, de csak négyen jönnek ki élve onnan. Figyelj nagyon, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt. Hétfő délután a Bayview gimi öt diákja büntetését tölti egy osztályteremben. Bronwyn, az ész, a Yale-re készül, és soha nem szegi meg a szabályokat. Addy, a szépség, a tökéletes bálkirálynő megtestesítője. Nate, a bűnöző, most feltételes szabadlábon van dílerkedés miatt. Cooper, a sportoló, bajnok baseball játékos. És Simon, a különc, a Bayview gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője. Csakhogy Simon nem éli túl a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, Simon meghal. A nyomozók szándékosságot sejtenek a halál körül. Simon hétfőn halt meg, keddre viszont pletykaáradatot tervezett nyilvánosságra hozni legismertebb osztálytársairól. Ezzel pedig mind a négyüket a gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mindannyian egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? De vajon milyen messzire mennél el, hogy ne lepleződj le?

    

Nincsenek megjegyzések