Breaking News

Új Tracey Garvis Graves könyv érkezik a Rubin Pöttyösök közé!

Tracey Garvis Graves neve már itthon sem ismeretlen, a Kötelék című könyvét én már többször olvastam.A Könyvmolyképzőnél most egy új könyve érkezik, a The Girl He Used To Know, ami magyarul a Régi ismerősök címet kapta.


A fülszöveg első változata:

*

Tracey Garvis Graves, New York Times bestseller írónő ezúttal egy lebilincselő, reménytelenül romantikus történetet írt a feltétel nélküli szeretetről.

Annika Rose angolszakos az Illinois-i Egyetemen. Társas helyzetekben szorong, és mivel a legtöbb ember viselkedését nehezen tudja értelmezni, szívesebben veszi magát körül a könyvek rendezett világával, vagy egy sakkjátszma csendes magányával.

Jonathan Hoffman csatlakozik a sakk-klubhoz, és a félénk, szorongó, ugyanakkor okos és gyönyörű Annika megnyeri az első közös játszmájukat – és a férfi szívét. Jonathan csodálja Annikát, amiért képes önmagát adni minden furcsaságával együtt, és elfogadja a lánnyal való kapcsolattal járó kihívásokat. Jonathan és Annika a legjobbat hozzák ki egymásból, és kellő önbizalmat és bátorságot gyűjtenek magukban ahhoz, hogy közösen tervezzék a jövőt. Egy viharos, ám gyengéd szerelmi kapcsolat bontakozik ki ebből, és mindent kiáll egészen egy váratlan tragédiáig, ami végül elválasztja őket, lerombolja a kapcsolatukat, és kénytelenek ezután önállóan járni az útjukat.

Most, egy évtized múltán a sors újra összehozza Annikát és Jonathant Chicagóban. Annika olyan életet él könyvtárosként, amire mindig is vágyott. Jonathan üzletember lett a Wall Streeten, és épp egy válásból lábadozva keresi az újrakezdés lehetőségét. Egyből feltámad köztük a vonzalom és a sok régi érzés, de ha nem képesek szembenézni a félelmeikkel és szorongásaikkal, amelyek szétszakították őket, az újabb esély azelőtt kudarcba fulladhat, hogy igazán elkezdődne.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések