Breaking News

Elkeltek a Nevermoor filmes jogai

Pont a legutóbbi Sorok között beszélgetésünk témája volt a Nevermoor sorozat - most pedig friss híreket hozhatok a széria kapcsán, ugyanis elkeltek a filmes jogai.

Egészen konkrétan a Paramount Pictures csapott le a filmes jogokra. Ami viszont már meglepőbb lehet: a könyvből "musical adaptáció"-t terveznek. A rendező Michael Gracey lesz, aki A legnagyobb showman rendezője volt - és a film zenéjét is ő írja. A forgatókönyvet pedig Drew Goddard írja.

Az első könyv fülszövege:

Morrigan Crow elátkozott gyerek. Mivel épp Napszálltakor született, őt okolják minden bajért: ha megdöglik a konyhamacska, ha szívrohamot kap a kertész. Ám ami ennél is szörnyűbb, hogy a 11. születésnapján, pontban éjfélkor meg kell halnia.
Csakhogy épp mielőtt tizenkettőt ütne az óra, az ajtóban megjelenik egy különös férfi, és azt kérdezi: „Mondd csak, akarsz-e élni?” Jupiter kimenti a Füst és Árny Vadászainak karmából Morrigant, és egy titokzatos városba, Nevermoorba viszi. Ahhoz azonban, hogy maradhasson, és felvételt nyerjen a Csudálatos Társaságba, a lánynak négy próbát kell kiállnia.
Az élete a tét: ha sikerül, biztonságban élhet tovább Nevermoorban, ha nem, el kell hagynia a várost, és szembenéznie a végzetével.Forrás 

Nincsenek megjegyzések