Breaking News

Hugh Laurie rendezte a legújabb Agatha Christie adaptációt - itt az előzetes!

Agatha Christie Miért ​nem szóltak Evansnak? című krimijéből Hugh Laurie, vagyis maga Dr. House készített 3 részes minisorozatot, aminek most kiderült a premierdátuma és megérkezett hozzá az előzetes is!

A két főszereplő Will Poulter (Az útvesztő, Családi üzelmek) és Lucy Boynton (Bohám rapszódia, Gyilkosság az Orient expresszen) lesznek. Rajtuk kívül feltűnik a sorozatban Maeve Dermody (A titkos kert ) Moira, Conleth Hill (Trónok harca) Dr. Alwyn Thomas szerepében. Laurie maga Dr. James Nicholson szerepében lesz látható.  További szereplők: Daniel Ings, Jonathan Jules, Miles Jupp, Amy Nuttall (Downton Abbey), Alistair Petrie (Rogue One: A Star Wars Story), Paul Whitehouse (The Personal History of David Copperfield), Morwenna Banks (Skins) és Joshua James (Black Mirror).
Az előzetes a Nagy-Britanniában április 12-én debütáló adaptációhoz:
A könyv fülszövege:

A címben szereplő kérdést egy haldokló teszi fel – szikláról zuhant a szakadékba, és Bobby Jones talál rá, a helybéli lelkész negyedik fia. A szerencsétlenül járt férfi meghal; zsebében nem találnak azonosító iratot – csupán egy fényképet, amely egy feledhetetlenül gyönyörű fiatal nőt ábrázol. A haldokló búcsúszavai, no meg a rejtélyes fénykép nyomán fog kalandosnak bizonyuló nyomozásba Bobby – méghozzá nem egyedül. Társául szegődik a kastély vállalkozó szellemű ifjú úrnője, Lady Frances. Agatha Christie-nek ebben a regényében ugyan nem szerepel sem Poirot mester, sem Miss Marple – ám a semmiféle veszedelemtől vissza nem riadó, találékony ifjú párosnak is sikerül felgöngyölítenie a titokzatos bűntényt (az ugyanis hamar kitűnik, hogy a végzetes baleset nem véletlenül történt), és a legeslegvégén még arra is fény derül, hogy ugyan ki is lehetett az a titokzatos Evans…


Nincsenek megjegyzések