Breaking News

Itt a Vérből és hamuból folytatásának magyar címe és fülszövege!

Odakint és itthon is hatalmas sikert aratott Jennifer L. Armentrout Vérből és hamuból című fantasykötete, így gondolom, mindenki örül a hírnek: a Könyvmolyképző már gőzerővel dolgozik a folytatáson.

Felkerült ugyanis a kiadó oldalára a második könyv, így már tudjuk a magyar címet is: Hús és tűz királysága.

Megjelenési dátumunk és magyar borítónk még nincs, viszont a fülszöveg egy változatát már olvashatjuk.





A magyar fülszöveg első változata:

*A New York Times bestseller szerző, Jennifer L. Armentrout új regénnyel jelentkezik a Vér és Hamu sorozatból…

Erősebb a szerelem a bosszúnál?

Egy árulás…

Minden, amiben Poppy valaha hitt, hazugság, beleértve a férfit is, akibe beleszeretett. Odavetették azok közé, akik egy rettenetes királyság jelképeként tekintenek rá, és nem igazán tudja, ki is ő valójában a Szűz fátyla nélkül. Azt viszont tudja, hogy semmi nem jelent rá akkora veszélyt, mint ő. A Sötét Szerzet. Atlantia királyfija. Aki azt akarja, hogy Poppy küzdjön ellene, és ez egy olyan parancs, aminek ezer örömmel engedelmeskedik. Lehet, hogy elrabolta, de sosem lesz az övé.

Egy döntés…

Casteel Da’Neert számos néven ismerik, és számos arca van. A hazugságai ugyanolyan megnyerőek, mint az érintése. Az igazságai pedig olyan érzékiek, mint a harapása. Poppynak több esze van annál, hogy bízzon benne. Casteelnek épen és egészségesen van rá szüksége, hogy elérje a célját. Azonban Poppy csak rajta keresztül kaphatja meg, amit akar – hogy megtalálja a bátyját, Iant, és a saját szemével lássa, hogy lélektelen Felemelkedett vált-e belőle. Megvannak a maga kockázatai annak, hogy együttműködik Casteellel, és nem ellene dolgozik. A királyfi mégis minden lélegzetvételével kísérti őt, és azt nyújtja, amire a lány mindig is vágyott. Casteelnek tervei vannak vele. Olyan tervek, amelyek elképzelhetetlen gyönyörnek és mérhetetlen fájdalomnak tehetik ki őt. Olyan tervek, amelyek arra kényszerítik, hogy utánajárjon annak, amit eddig tudott saját magáról – és róla. Tervek, amelyek váratlan módon köthetik össze az életüket, amire a királyság sem áll készen. És Poppy túlságosan felelőtlen, túlságosan kiéhezett ahhoz, hogy ellenálljon a kísértésnek. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések