Breaking News

A Párválasztó adaptáció - tényleg versenyben van Sadie Sink?




A Párválasztó adaptációja már jó ideje lóg a levegőben, a legutóbbi nagyjából hivatalos információnk az volt, hogy kész van egy forgatókönyv-változat - fotót is kaptunk róla.

Azóta sokféle casting-hír keringett a levegőben, a legújabb valószínűleg a Stranger Things új évadának kapcsán kapott szárnyra - és jutott el egyébként tegnap a mi könyves csoportunkba is. 

A pletyka, miszerint Sadie Sink, aki a Stranger Thingsben Maxet alakítja, versenyben van America szerepéért, tegnapelőtt kezdett el keringeni az interneten. Ahogyan a csoportban is írtam, megpróbáltam már tegnap reggel utánajárni, megbízható forrásból érkeznek-e a pletykák, van-e bármi alapjuk azon kívül, hogy vannak rajongók, akik évek óta őt szeretnék az adaptációban látni. (Korábban is írtam már pletykákról a Párválasztó kapcsán, de csak akkor, ha tényleg volt legalább valami apró nyom, ami arra utalhatott, legalábbis indult a szerepért az adott színész - például gyanús közösségi oldalas megosztások, követések...)

Viszont ezúttal semmi konkrét forrást nem találtam, csak rajongóinak látszó oldalakon találkoztam az információval - ezért nem is írtam meg. 

A pletyka azonban terjedt, és egészen addig jutott, hogy Kiera Casshez is eljutott.

Ő a következővel kommentálta a dolgot:

"Oké, itt egy random filmes tény nektek mára. Nem, semmit sem hallottam erről. Csak egyetlen színésznőről tudok, aki jelentkezett a szerepért, de mostanra azt hiszem, már kiöregedett a szerepből. Ne kérdezzétek, neveket nem mondhatok."

Természetesen előfordulhat, hogy a szerző nem tud róla, mik zajlanak a háttérben a filmmel kapcsolatban, de azért nekem ebből elég egyértelmű, hogy ő is azt gyanítja, ez kacsa.


Nincsenek megjegyzések