Breaking News

Ben Barnes lesz a narrátora az Éjúrról szóló hangoskönyvnek!




Éjúr, vagyis a Netflix sorozatban Kirigan talán még sosem volt olyan népszerű, mint most, azután, hogy Ben Barnes remekül hozta a karaktert a sorozatban. 

Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis ahogy tavaly már megírtam, érkezik egy újabb kötet a Grisaverzumban, ami a Demon in the Wood címet kapta. Ez egy Éjúr előzménytörténet, és a világ első képregénye! 

Korábban már olvasható volt ez a róla szóló novella, viszont Leigh Bardugo Instagram bejegyzése szerint kitágították azt - ráadásul nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy képregényről beszélünk, így csodálatos illusztrációkkal elevenedik meg a történet, amelyek Dani Pendergast munkái. 

A történet többszáz évvel az Árnyék és csont eseményei előtt játszódik, mielőtt még létrejött volna a Második Hadsereg, amikor az Éjúr még csak egy fiatal férfi volt, elképesztő képességgel. 


Ha ez viszont nem lenne elég, nem olyan régen kiderült, hogy készül belőle hangoskönyv is - aminek a fő narrátora nem más lesz, mint maga Ben Barnes! Mellé egyébként csatlakozik egy egész rakás szereplő, tehát teljes szereplőgárdás lesz a hangoskönyv, nem ugyanaz az egy színész olvassa fel az egészet.

Akárhogy is, ez zseniális hír.






Egyébként nem ez az első narrátori vállalása a Grisaverzum világában Ben Barnesnak, ugyanis ő olvasta fel a The Lives of Saints című könyvet is, amibe ide kattintva tudtok belehallgatni.

És itt van még egy cukiság, egy kis részletet olvas fel az Árnyék és csont könyvből:

Nincsenek megjegyzések