Breaking News

Hét alapelv szerint tervezi élni az életét a legújabb Arany Pöttyös főszereplője

Chloe Brown kicsivel közelebb kerül a halálhoz, mint azt bármelyikünk szeretné, ez pedig teljesen megváltoztatja az életét: jó listaíró révén pontokba szedi, hogyan szeretné ezután úgy istenigazából megélni az életet.

Így indul a legújabb Arany Pöttyös kötet, amire én feltétlenül kíváncsi vagyok, és aminek most megérkezett nem csak a magyar fülszövege, de a magyar borítója is! Várható megjelenés: 2022.08.02.
Országos megjelenés: 2022.09.02.


A fülszöveg:

„Hihetetlenül mulatságos, romantikus és felemelő történet.”
– Kirkus Reviews

Chloe Brown krónikus beteg számítógép-guru, akinek célja van, terve van és listát készít. Miután majdnem – de csak majdnem – meghal, hét alapelvet fogalmaz meg a maga számára, hogy végre „elkezdjen élni”. Az elsőt már ki is pipálta: végre elköltözött a fényűző családi villából.

Mi következik ezután?
• Nagyot bulizni, és jól berúgni
• Motorozni
• Kempingezni
• Jót szexelni valakivel, szerelem nélkül
• Egy kézitáskával beutazni a világot
• És… valami rosszat csinálni

De rossznak lenni nem könnyű, még akkor sem, ha az ember részletes útmutatót készít magának. Tanár is kell a dologhoz, és Chloe tudja, ki a megfelelő férfi a feladatra.

Redford „Red” Morgan mindenhez ért, van tetkója és motorja, és szexibb tízezer hollywoodi szívtiprónál. Művészlélek: éjszaka fest, de nappal elrejti a képeit – amit Chloe onnan tud, hogy néha leskelődik utána.
De igazán csak egy icike-picikét.

Ám amikor felveszi Redet a lázadási listájára, olyan dolgokat tud meg róla, amit sosem leshetett volna ki. Például, miért van ellenére, hogy Chloe gazdag családból származik? Miért nem mutatja meg a képeit soha senkinek?
Mit takar valójában Red durva külseje?

Nincsenek megjegyzések