Breaking News

Julie Plec még egy sorozatot tervez a Vámpírnaplók világában!




Nem is olyan régen megosztottam a hírt, hogy elkaszálták a Legacies sorozatot - ezzel pedig lezárul egy korszak, ugyanis véget ér a Vámpírnaplók univerzum.

De úgy tűnik, túl gyorsan vontam le következtetéseket, ugyanis a Vámpírnaplók adaptációk anyja, Julie Plec úgy nyilatkozott, még egy sorozatot tervez.

Az EW arról kérdezte az executive producert, mit érzett, amikor megtudta a hírt a Legacies kapcsán: 

"Amit abban a pillanatban először éreztem, az a többszáz sorozaton dolgozó ember iránti aggodalom volt, akik elvesztették a munkájukat. 331 epizódot készítettünk összesen a tévébe, és rengetegen a Vámpírnaplók első részétől a Legacies 4. évadáig dolgoztak rajtuk. Olyan gyönyörű család lettünk. Arra gondolni, hogy ennek vége, nagyon szomorú."

De azért láthatóan nem adja fel, van még Vámpírnaplók sztori a tarsolyában:

"Volt egy tervünk azzal kapcsolatban, hogy a következő sorozatig műsoron tartsuk a franchise-t - a következő ugyanis már megvan a fejünkben, de még nem vetettük papírra.  (...) Lesz még egy. Kicsit szomorúak vagyunk, várunk egy szusszanásnyit, de igen, vannak még ötletek. Van még mit tenni."

Mit gondoltok, mi lehet a következő ötletük?

Persze hozzá kell tenni, a Legacies kaszája ezt a projektet is érzékenyen érintheti, hiszen valljuk be, rontja az esélyeit egy újabb sorozat berendelésének az, hogy épp nem fut aktívan széria a világban, ráadásul az utolsó spin-offot idő előtt kaszálták. 

Mondjuk ahogy a fenti szavaiból is kihallható, Plec úgy készült, van még idejük az újabb ötlet fejlesztésével, amíg fut a Legacies - közben pedig nyugodtan dolgozott egy újabb vámpíros franchise, a Vámpírakadémia beindításán.

Nincsenek megjegyzések