Breaking News

Még egy videó érkezett az újabb diverz kosztümös adaptációhoz, a Mr. Malcolm's Listhez



Ahogyan már megírtam, a Mr. Malcolm's List film története nem a legegyszerűbb, ugyanis az adaptációhoz egy kisfilmen és a szereplőgárda többszöri változtatásán át vezetett az út. 

Mindenesetre a filmet leforgatták, és Amerikában nyáron be is mutatják - és egy sor jelenetfotót már kaptunk is belőle, most pedig megérkezett az első előzetes!

Hogy ez miért érdekes nekünk?

Egyrészt a film egy könyv adaptációja, igaz, nálunk (még) nem jelent meg. 

Másrészt van benne ismerős színész: Theo Jamest láthatjuk egy újabb kosztümös szerepben, az Emily Párizsban rajongói pedig Ashley Parkot ismerhetik belőle. És persze ott van Freida Pinto (Időtlen szerelem, A majmok bolygója, Gettómilliomos) és Oliver Jackson-Cohen (Az idők végezetéig, Mr Selfridge, Drakula) is. 

Harmadrészt egy újabb kosztümös könyvadaptáció érkezik, amiben igencsak diverz a szereplőgárda - a Bridgertonhoz hasonlóan.


A sztori röviden: Jeremy Malcolm feleséget keres, de nem is akármilyet. Eldöntötte, hogy mindenáron elkerüli azokat, akik a vagyonára vadásznak, és olyan "szinte-tökéletes" feleséget keres, aki a listája minden kívánalmának megfelel. Aztán a városba érkezik Selina Dalton, és fenekestül felforgatja Jeremy elképzeléseit. 

Selina egy plébános lánya, akinek nem sok alkalma volt a társaságban megfordulni, ezért nagyon boldog, amikor a barátnője, Julia meghívja magukhoz Londonba. Ez egészen addig tart, amíg rá nem jön, hogy ez része egy csavaros tervnek, hogy bosszút álljanak Mr. Malcolmon. Selina nem kíván részt venni Julia összeesküvésében, különösen miután találkozott az ellenállhatatlan férfival, akire egyáltalán nem illik az a kép, amit Julia lefestett róla: hogy a férfi egy arrogáns csirkefogó. 

Aztán Mr. Malcolm elkezdi Selinát a teljesíthetetlen listájához méregetni.





Most pedig egy újabb videó érkezett hozzá, ez viszont már nem csak egy előzetes, hanem egy olyan videó, amiben a filmes jelenetek mellett megszólalnak a készítők is.

Íme:

Nincsenek megjegyzések