Breaking News

Premierdátumot, plakátokat és új előzetest is kapott a Sandman!

Fotó: Collider


Már többször írtam róla, hogy sorozat készül Neil Gaiman legendás Sandman sorozatából - egy kis előzetest is kaptunk már, és azt is tudtuk, hogy izgalmas hírek érkeznek róla a Netflix Geeked Week programjában.

Egy kis beharangozó már jött is, kaptunk egy friss plakátot hozzá, amit már meg is osztottam Facebookon, de ide és hozom:




Azt már lehetett tudni, hogy ma leplezik le a premier dátumát, és így is történt, tessék bevésni a naptárakba: augusztus 5.!


Ezenkívül egyébként egy egész hosszú panelt kapott a sorozat, benne kulisszák mögötti videóval és nem egy, hanem rögtön két előzetessel (a videókból egy volt, ami új), és egy beszélgetés is volt a készítőkkel, köztük Neil Gaimannel és a fontosabb szereplőkkel!

Az egyik nagy meglepetés: Mark Hamill hang lesz a sorozatban!

Kaptunk egy sor új karakterposztert is:










Bejegyzésajánló


Az új előzetes:




A szereposztás egyébként zseniális!

Gwendoline Christie, Jenna Coleman, Stephen Fry, Charles Dance, Boyd Holbrook és Tom Sturridge is szerepelnek a szériában.

A sorozat írója, producere és showrunnere az az Allan Heinberg, aki a Wonder Woman forgatókönyvírója is volt. Neil Gaiman és David Goyer (aki több DC filmen és például a Da Vinci-démonai sorozaton is dolgozott) executive producerek. 

Nincsenek megjegyzések