Breaking News

A Netflix beperelte a Bridgerton musical készítőit!




A rajongói szerveződés, a Bridgerton musical a minap még Grammy díjat nyert, most pedig már egy jó kis pernek néznek elébe. 

Az Abigail Barlow és Emily Bear zeneszerző duó áll a musical mögött, akik élő koncertet is szerveztek The Unofficial Bridgerton Musical Album Live in Concert címen Washingtonban. 

A Netflix eredetileg tűrte a projektet, sőt - a hozzáállásuk pozitív volt az alapvetően bevétel nélküli rajongói kezdeményezéshez. 

Most viszont, hogy úgy tűnik, a két nő pénzt is keres vele! Így már egészen más a dolgok állása. 

A Netflix ugyanis beperelte őket, mivel "a Netflix érzékes intellektuális tulajdonát használják, hogy nemzetközi brandet építsenek maguknak." A vádiratban az is szerepel, hogy "a Bridgerton többszáz művész és Netflix alkalmazott kreatív munkájának és kemény munkájának jól megérdemelt sikere."






A Netflix közleménye szerint többször is kifejezték, hogy nem adnak engedélyt a koncertre, aminek a jegyei 149 dollárnál kezdődtek.

A koncerten tucatnyi dalt lehetett hallani, ami közvetlenül emelt be dialógusokat, kifejezéseket, szereplőjellemzőket és más elemeket a Bridgerton sorozatból.


Ha esetleg valakit érdekelnek a dalok, ezen a lejátszási listán (még) megtaláljátok:

Nincsenek megjegyzések