Breaking News

Érkezik magyarul is a Mr. Malcolm's List alapjául szolgáló könyv!Már többször írtam róla, hogy készült egy újabb Bridgertonra hajazó, diverz kosztümös film, a Mr. Malcolm's List film története nem a legegyszerűbb, ugyanis az adaptációhoz egy kisfilmen és a szereplőgárda többszöri változtatásán át vezetett az út. 

Mindenesetre a filmet leforgatták, és Amerikában már be is mutatták - és egy sor jelenetfotót már kaptunk is belőle, és már van hozzá előzetes is


Most pedig kiderült, hogy magyarul is érkezik a könyv, Mr. Malcolm lajstroma címen, a Könyvmolyképző Kiadónál.

Magyar borító és megjelenési dátum még nincs, viszont a fülszöveg első változatát már olvashatjuk.


A fülszöveg:

*Ha egy öntelt agglegény kizárólag olyan hölgyet tud feleségnek elképzelni maga mellé, aki megfelel a szigorú feltételeinek, megérdemli a leckéztetést – és ez örök igazság.

A tekintetes Jeremy Malcolm feleséget keres, de nem akármilyet. Menekül a vagyonára áhítozó nők elől, és igyekszik megtalálni azt a hölgyet, aki a gondosan összeállított listáján szereplő kritériumoknak sorra megfelel. Ám egyre fogy a remény, mert hiába keresgél évek óta, nem leli a tökéletes társat. Ekkor érkezik a városba Selina Dalton kisasszony…

Selin, aki egy plébános lánya, nem tudhat nagy vagyont magának, és a felsőbb körökben sem járatos. Amikor a barátnője, Julia meghívja Londonba, nagyon boldog – egészen addig, amíg ki nem derül, hogy részt kell vennie egy fondorlatos tervben, amivel Julia bosszút állni akar Mr. Malcolmon. Selina vonakodva egyezik bele, különösen, miután személyesen is megismeri az ellenállhatatlan Mr. Malcolmot, aki úgy tűnik, mégsem olyan öntelt gazember, mint amilyennek Julia jellemezte.

Ám amikor Mr. Malcolm az elérhetetlen lajstroma alapján kezdi méregetni Selinát, a lány úgy dönt, ő maga is meghatározza a kívánalmakat, amiket egy férjjelöltben látni kíván. És ha Mr. Malcolm meg akar felelni ezeknek, fel kell fednie az igazi énjét.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések