Breaking News

Hamarosan jön magyarul az Aurora Rising!

Sokan várják régóta, hogy magyarul (is) olvashassák Amie Kaufman és Jay Kristoff szerzőpárosának Aurora Rising című könyvét - és most végre megtörténik!

Megérkezett a magyar fülszöveg és borító, plusz már megjelenési időpont is van!

Várható megjelenés: 2022.08.16
Országos megjelenés: 2022.09.16





Fülszöveg:

SEMMI PÁNIK!

2380-at írunk, az Aurora Akadémia frissen végzett kadétjai megkapják első küldetésüket. Tyler Jones az akadémia sztárja, és alig várja, hogy összeállítsa álmai osztagát, de makacs hősiessége miatt végül azok kerülnek a csapatába, akiket senki más nem akart kiválasztani…

Egy beképzelt diplomata, fekete öves szarkazmussal.
Egy szociopata tudós, aki előszeretettel lő a szobatársaira.
Egy nagyszájú techmágus a galaxis legfejlettebb egójával.
Egy indulatkezelési problémákkal küzdő földönkívüli harcos.
Egy vagány pilóta, aki kicsit sincs oda Tylerért, ha valakit érdekelne.

De Ty legnagyobb problémáját még csak nem is az új osztaga jelenti, hanem Aurora Jie-Lin O’Malley. A lány, akit kimentett az interdimenzionális űrből – ahol két évszázadot töltött kriogén fagyasztásban. Aurinak, az időn kívüli lánynak fogalma sincs róla, mihez kezdjen, mégis ő lehet a kirobbantója
egy több millió éve érlelődő háborúnak, és Tyler lúzerekből, bajkeverőkből és forrófejű kívülállókból verbuválódott csapata lehet a galaxis utolsó reménysége.

Klasszikus galaktikus mentőakció, a Galaxis útikalauz stopposoknak humorával, szerethető karakterekkel és izgalmasan bonyolódó magánéleti szálakkal.

Merülj el a történetben!

1 megjegyzés: