Breaking News

Júliusban is érkeznek adaptációk a Netflixre - Íme a részletes lista




Júliusban sem hagy minket könyvadaptáció nélkül a Netflix, nem is egy ilyen film-sorozat érkezik a streaming szolgáltatóra.

Ők maguk is készítettek egy júliusi beharangozó, ez viszont nem a teljes kép. Mutatom az ő videójukat, aztán végigmegyünk sorban: 



És akkor most nézzük őket sorban!


Milyen lesz a búcsú után? - július 6.

A könyv fülszövege:

A Netflixen elérhető egy újabb könyvadaptáció, amely Jennifer E. Smith fiataloknak szóló szerelmi története, a Milyen lesz a búcsú után? című regény alapján készült. A film főszerepeit Jordan Fisher és Talia Rayder játsszák.
Ők alakítják a romantikus vígjáték középpontjában álló Claire-t és Aidant, akik miután megegyeztek, hogy még a főiskola előtt szakítanak, utolsó közös estéjükön felidézik kapcsolatuk minden egyes fontos pillanatát, jelentős eseményét, hátha találnak valamit a múltjukban, ami meghatározza a jövőjüket. Az epikus randi ismerős helyszínekre és váratlan helyekre vezeti őket, és ahogy közeledik a reggel, egyre nehezebbnek találják a megállapodás teljesítését.
A történet vicces és szívszorító egyszerre, hűen ábrázolja az első szerelem fájdalmas tökéletességének minden részletét.


Az előzetes:





Veszedelmes viszonyok - július 8.

Ide nem teszek fülszöveget, mert ez egy eléggé modern változat - inkább emlékeztet az előzetes alapján a Kegyetlen játékokra, mint az eredetire.

Az előzetes:





Virgin River 4. évad - július 13.

Bevallom, ezt a sorozatot nem követem, így nem tudom, hogyan viszonyul az eredetihez. 

Az előzetes:





Meggyőző érvek - július 15.

A könyv fülszövege:

Anne Elliot huszonhét éves korára már beletörődött, hogy körülményei a vénlányok sorsára kárhoztatják. Annak idején családja és barátai lebeszélték arról, hogy egy bizonytalan jövőjű, összeköttetések híján csak saját tehetségére utalt fiatal tengerésztiszt felesége legyen. Az egykori szerelmesek nyolc év után találkoznak ismét, véletlenül. Wentworth kapitány azóta fényes pályát futott be, meggazdagodott, s most, hogy a napóleoni háborúk befejeződtek, le akar telepedni, családot alapítani. Leendő feleségével szemben mindössze egy követelményt támaszt: bárki lehet – csak Anne Elliot nem…

A Meggyõzõ érvek nem pusztán az utolsó, hanem a legérettebb és számtalan kritikusa és olvasója által a legjobbnak tartott Austen-regény.

Az előzetes:





A szürke ember - július 22.

A könyv fülszövege:

Courtland ​Gentry jó ember, ugyanakkor még jobb gyilkos.

Az árnyak között csak úgy ismerik: a Szürke Ember. A fedett műveletek világában legendás státusszal bír, ugyanis mindig csendben, sokszor a lehetetlent végrehajtva végzi el egyik munkáját a másik után, majd válik teljesen köddé. A célpontjainak nincs esélyük menekülni előle.

Csakhogy akadnak még Gentrynél is veszedelmesebb és halálosabb erők, amiket még több pénz és hatalom mozgat. És amikor Gentryt elárulja a kormánya és korábbi munkatársai, ezek az erők mozgásba lendülnek. Az ő szemükben a Szürke Ember többé már nem számít hasznos eszköznek, így ki kell iktatni.

A Közel-Keleten és egész Európán átívelő élet-halál harc veszi kezdetét, melynek során Gentrynek bizonyítania kell, hogy nem veszti el hidegvérét akkor sem, ha a megélhetése helyett ezúttal az életben maradásért kell ölnie.

Mark Greaney első regénye a megjelenését követően azonnal bestseller lett, és számos folytatás követte, melyekkel korunk egyik legnépszerűbb thrillerszerzőjévé vált. Sokan Tom Clancy szellemi örökösének tartják, akivel több Jack Ryan-regényt írt közösen, majd Clancy halála után egyedül folytatta a sorozatot.

A Szürke Emberből készült a Netflix eddigi legdrágább, 200 millió dolláros költségvetéssel bíró filmje: a rendezői székben a Russo-fivérek ülnek, míg a főszerepekben Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas és Billy Bob Thornton láthatóak.


Az előzetes:

Nincsenek megjegyzések