Breaking News

Marvel idővonal - Ezek a Marvel filmek várhatóak az elkövetkező években!




Természetesen nem maradtak el a nagy Marvel bejelentések a Comic Conon, egy bejegyzésben el sem fér minden, amit bejelentettek.

Mindenesetre első körben hoztam egy összefoglalót az elkövetkező években várható filmek listájával. Természetesen láttuk már korábban, hogy ezen a ponton még bőven mozdulhatnak ide-oda a dátumok és a filmek is, mindenesetre reméljük, már nem szól közbe semmi olyasmi, mint a koronavírus volt, és tartható lesz ez a sorrend.

Azt is fontos megjegyezni, hogy ezen a listán csak a filmek láthatóak, tehát a tévésorozatokat itt nem találjátok meg, pedig azokból is érkezik szép számmal. 





A tegnapi bejelentések közül azért akadnak izgalmas filmes hírek szép számmal. Bejelentették például a Thunderbolts sorozatot, ami egy amolyan anti-Bosszúállók-Suicide Squad-szerű projektnek ígérkezik. Emellett szintén új hír a két Bosszúállók film, amik ráadásul egyazon évben érkeznek. Az egyik a The Kang Dynasty, a másik a Secret Wars. Aki kicsit jobban ismeri a képregények világát, azok ezekből a címekből már levonhatnak következtetéseket arról, merre viszik tovább a filmes világot. 

A cím nélküli projektek persze felvetnek még egy sor kérdést. Gyanúsan nem volt szó például Deadpoolról, pedig a tervek szerint érkezik egy újabb filmje, immáron bevonva az MCU-ba. Szintén feltűnően nagy a csend Pókember körül, ami vagy azért lehet így, mert a Disney és a Sony még gőzerővel egyeztetnek, vagy azért, mert valóban kiemelték a legutóbbi Pókember filmben a karakert az MCU-ból, és immáron azon kívül folytatódnak a kalandjai. Ez is a jövő zenéje. Ugyanígy nem ejtettek még szót az X-Men filmekről, pedig nagy eséllyel kezdeni fognak velük valamit, ha már újra náluk vannak a jogok.
És persze akkor még esett szó arról sem, hogy vannak folytatások, amikre várunk: tudjuk, hogy Thor és Doctor Strange még visszatérnek, hiszen a legutóbbi filmjük alapján jön folytatás. Ugyanilyen szempontból kérdéses egy esetleges Eternals és Shang-Chi folytatás is.



Phase 4 

2022. november 11. - BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER


Phase 5

2023. február 17. - ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA
2023. május 5. - GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3
2023. július 28. - THE MARVELS
2023. november 11. - BLADE
2024. február 16. - CÍM NÉLKÜLI MARVEL FILM
2024. május 3. - CAPTAIN AMERICA: NEW WORLD ORDER
2024. július 26. - THUNDERBOLTS


Phase 6

2024. november 8. - FANTASTIC FOUR
2025. február 14. - CÍM NÉLKÜLI MARVEL FILM
2025. május 2. - AVENGERS: THE KANG DYNASTY
2025. július 25. - CÍM NÉLKÜLI MARVEL FILM
2025. november 7. - AVENGERS: SECRET WARS


Phase 7????

2026. február 13. - CÍM NÉLKÜLI MARVEL FILM
2026. május 1. - CÍM NÉLKÜLI MARVEL FILM
2026. július 24. - CÍM NÉLKÜLI MARVEL FILM
2026. november 6. - CÍM NÉLKÜLI MARVEL FILM

Nincsenek megjegyzések