Breaking News

A The Hate U Give szerzőjének újabb könyvéből készült film - itt az első előzetes!




A The Hate U Give nagyot robbant Amerikában, és bár a film nem lett óriási kasszasiker, azért a bele fektetett pénzt visszahozta - 23 millióból készült, világszinten pedig 32 millió dollárt hozott. 

(Hozzátartozik az igazsághoz, hogy ebből 29 millió az amerikai piacon született, nemzetközi szinten nincs nagy visszhangja a filmnek - ahogy láthatjuk, nálunk sem.)


Viszont mindez elég biztatás volt ahhoz, hogy a The Hate U Give filmet összehozó csapat lecsapjon az írónő második könyvének jogaira is.

Az már egy ideje ismert, hogy Angie Thomas második könyvéből, az On the Come Up-ból is film készül, és egy rendezőváltás után, szépen, csendben le is forgatták - most pedig megérkezett az első előzetes! 

Az írónő ezúttal producerként is részt vett a film készítésében, a rendező pedig Sanaa Lathan színésznő (Penge) lett, akinek ez a debütálása ebben a szerepkörben.

A sztori főhőse egy fekete rapper lány, aki próbál kitörni zenész apja árnyékából - de ez nem is olyan könnyű, ha állandóan üres a hűtő, és még a kilakoltatás réme is fenyegeti őket. Eközben a média felkapja őt egy vírusvideó miatt - de egyáltalán nem jó értelemben.

Az előzetes:


Nincsenek megjegyzések