Breaking News

Felkerült a Könyvmolyképző webáruházába a legújabb Colleen Hoover könyv!Colleen Hoovert valószínűleg már senkinek kell bemutatni, és még valami biztosnak tűnik: sokan várják a következő könyvének magyar megjelenését.

Ez pedig úgy tűnik, a Layla lesz, ugyanis felkerült a kiadó webáruházába!

Magyar borító és megjelenési dátum egyelőre nincs.

Addig is mutatom az eredetit:

A fülszöveg első változata:

* Leeds azóta tudja, hogy Laylával fogja leélni az életet, hogy először találkoztak. De aztán jött a támadás.

Layla heteket töltött a kórházban, harcolni kellett az életéért, és bár testileg rendbe jött, az érzelmi és mentális sebek annyira megváltoztatták, hogy Leeds szinte fel sem ismeri benne a nőt, akibe beleszeretett.

A férfi helyre akarja hozni a kapcsolatukat, ezért elviszi Laylát a kis szállóba, ahol először találkoztak. Itt azonban a nő viselkedése különös, bizarr módon megváltozik. És ez csak egy a számos megmagyarázhatatlan esemény közül...

Leeds egyre távolabb sodródik Laylától, és Willow mellett talál vigaszra, aki szintén a szálló lakója, és akivel könnyen tudnak kapcsolódni. Leeds érdeklődése Willow iránt egyre nő, és azzal, hogy segíteni akar neki válaszokat találni, egyre kevésbé tartja szem előtt Layla jóllétét.

Leeds hamarosan rájön, hogy választania kell, mert mindkettőjüknek nem tud segíteni. De ha rosszul választ, az mindhármukra nézve végzetes következményekkel járhat…

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések