Breaking News

Hivatalos: érkezik az Outlander tévésorozat spin-offja, és már a címe is megvan!




Még februárban írtam meg, hogy kiderült, dolgoznak valamiféle Outlander spin-off sorozaton, de ennél több nem derült ki.


Egyelőre szinte semmit nem tudunk arról, hogy pontosan miről szól majd a széria, viszont az előzménysorozat szót használták. Diana Gabaldon nem is olyan régen jelentette be hivatalosan, hogy megírja Jamie szüleinek történetét - vajon lehet összefüggés?


Így legyen ötösöm a lottón!

Ma ugyanis bejelentették, elkezdték fejleszteni a sorozatot, ami Jamie Fraser szüleiről, Ellen MacKenzie-ről és Brian Fraserről szól majd! Ez egyben azt is jelenti, hogy visszatérhetünk a sorozat gyökereihez, vagyis Skóciába!

Már a címet is tudjuk, Outlander: Blood of my Blood, vagyis Outlander: Vér a véremből.

A sorozatot Matthew B. Roberts írja, és ő lesz a showrunner is. Ha valakinek nem lenne ismerős a neve: jelenleg ő a showrunner a fő sorozatnál is, aminek a 7. évadán épp dolgoznak. 


Arról egyelőre nincs információ, hogy mikorra terveznek a sorozattal, de nem tűnik rossz gondolatnak. A legutóbbi könyv a 9. kötet volt, Diana Gabaldon pedig még dolgozik az utolsó, 10. könyvön. A sorozat már a hetedik évadnál jár, így nagyjából könnyű kimatekozni, hogy bizony benne van a levegőben, hogy utolérhetik a könyvet. Ebben az esetben pedig, egy esetleg kényszerszünet közben jól jöhet, ha a sorozat lángját életben tartja egy spin-off. 


A bejelentő poszt az Outlander oldalán:

Nincsenek megjegyzések