Breaking News

Érkezik az újabb Originek kötet - íme a magyar borító és fülszöveg!

Jennifer L. Armentrout rajongói nem panaszkodhatnak az idén, a két Vér és hamu, illetve az új Wicked kötetek újabb könyv érkezik az írónőtől.

Ezúttal az Originek sorozat következő része került előkészületbe, már van magyar fülszöveg és borító is. 

A borító ráadásul saját, ugyanis mint ismeretes, odakint útközben váltottak borítóstílust. A kiadó pedig úgy döntött, tartja magát az eddigi tervekhez, és ehhez hasonlót készítettek. Mutatom:





Fülszöveg:

Luc megidézi a vihart… a vihar pedig maga Evie.
Alig egy évvel ezelőtt Evelyn Dasher világa a feje tetejére állt: biztonságos, hétköznapi élete hazugságnak bizonyult, és megtudta az igazat arról, hogy ki volt egykor, és kicsoda most.

Menekülni kényszerült, és a hármas zónában rejtőzött el, de tudja, ha nem tanulja meg uralni a képességeit, akkor veszélyt jelent.
Veszélyt az ott élő közösség minden tagjára és még a jóképű, elképesztő természetfeletti erővel bíró Lucra is, aki bármit megtenne a lány biztonságáért. Ha kell, hazudik, alkudozik, könyörög, gyilkol.

Vannak azonban olyan titkok, amelyekről még Luc sem tud, és ahogy Evie egyre jobban megismeri a képességeit, Luc tettei pusztító következményekkel járnak.

A luxen-arum univerzum legújabb darabja.
Vesd bele magad! 

Nincsenek megjegyzések