Breaking News

Új előzetest kaptunk a Vaják: A vér eredete sorozathoz!
Legutóbb nem túl biztató hírek érkeztek a Vaják újabb spin-offja, a The Witcher: Blood Origin, vagyis a Vaják: A vér eredete háza tájáról.

Akkor kiderült, hogy komoly átalakításokon esik át a sorozat, és a komoly alatt azt értem, hat rész helyett csak négy részes lesz. Emellett a Redanian Intelligence értesülései szerint kiegészítő forgatások is zajlottak, aminek köszönhetően több Jaskier került a sorozatba. 

Persze közben érkezett egy plakát is, amiről kiderült, hogy idén karácsonykor, egészen pontosan december 25-én érkezik a sorozat. 

Most pedig befutott egy új előzetes a szériához!Az új előzetes:

A hivatalos leírás szerint:

Minden történetnek van egy kezdete. Légy tanúja a Kontinens eddig el nem mesélt történetének a Vaják: A vér eredete című új eredettörténetben. A sorozat a tündék világában, 1200 évvel a Vaják történései előtt játszódik. A rég homályba veszett történetben megismerjük az első vaják megalkotását, valamint az események sorozatát, amely a kulcsfontosságú Szférák találkozásához vezetett, amikor az emberek, szörnyek és tündék világa egybeolvadt. A Vaják: A vér eredete 2022-ben érkezik kizárólag a Netflix műsorára.

Nincsenek megjegyzések