Breaking News

BRÉKING! Megvannak a Velünk véget ér adaptáció főszereplői!





Colleen Hoover Confess című könyvéből már készült egy minisorozat, ami szerintem szuperül sikerült. Nem egy nagy cég készítette, viszont kellő odafigyeléssel és hűséggel kezelték az alapanyagot. 

Így minden bizodalmam megvan abban, hogy Colleen Hoover olyanokra bízza a történeteit adaptációs szinten is, akikben 100%-ig megbízik. 

Korábban már megírtam, hogy a Velünk véget ér jogait is eladta az írónő. Justin Baldoni neve a Jane the Virgin, vagyis Szeplőtelen Jane című sorozat egyik főszereplőjeként vált ismertté, de azóta egy egész más siker is fűződik a nevéhez: ő rendezte a Két lépés távolság filmet, amire azt hiszem, nem nagyon panaszkodhatunk.

És úgy tűnik, a legutóbbi hírünk óta a háttérben bizony alakultak a dolgok, ugyanis most bejelentették, kik lesznek a film főszereplői!

És igen, ha valaki ebben reménykedett, bebizonyosodott: az egyik főszereplő a már előbb említett Justin Baldoni lesz!

A másik... tessék kapaszkodni: Blake Lively!



A Sony Picturestől rögtön kaptunk ilyeneket is:






A friss hírből az is kiderült, hogy a forgatókönyvért Christy Hall felel, az executive producerek között pedig ott van Blake Lively és Justin Baldoni mellett... maga Colleen Hoover is! 


A Velünk véget ér tavaly óriási diadalmenetet futott, a BookTok egyik legnagyobb sikere lett, és konkrétan szárnyakat adott Colleen Hoovernek - a bestseller listák tele vannak a könyveivel azóta is.






Nincsenek megjegyzések