Breaking News

Már tudjuk, mikor érkezik Vajon létezik szerelem első látásra? adaptációja

Tavaly debütált a Netflixen a Jennifer E. Smith regényéből készült YA romkom adaptáció, a Milyen lesz a búcsú után? - de nem ez az egyetlen adaptáció, ami a szerző könyvéből készült.


Ahogyan a blogon végigkövethettétek, film készült Jennifer E. Smith Vajon létezik szerelem első látásra? című könyvéből - és bár pontos premieridőpontunk most nincs, az író elárulta: szeptemberben fog érkezni a film! 


A női főszereplő nem más, mint a Két lépés távolság és az UnPregnant adaptációk sztárja, Haley Lu Richardson. Ben Hardy alakíthatja Olivert, akit az X-Men: Apokalipszis, Bohém rapszódia filmekből már ismerhetünk.
Ami a további szerepeket illeti... Rob Delaney, aki Hadley apját alakítja. Dexter Fletcher, aki Valt alakítja, Oliver Shakespeare-imádó apját. Sally Phillips lesz Oliver édesanyja. Jameela Jamil pedig a történet narrátora.
Az is nagyon kecsegtető, hogy a filmen A fiúknak, akiket valaha szerettem stábja dolgozik, a rendező pedig a PBS-nek Kisasszonyok minisorozatot készítő Vanessa Caswill.


Néhány forgatási fotó:Nekem az írónő könyvei közül a Vajon létezik szerelem első látásra? a kedvencem, úgyhogy ennek a hírnek nagyon örülök, még ha sajnálom is, hogy az eredeti szereposztást buktuk, mert nagyon vártam a Sheehan-Steinfeld felállást, mivel mindkettőjüket nagyon szeretem.


Fülszöveg:

Négy perc általában alig valamire elegendő – ugye nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat?
A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a New York-i repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő mostohaanyjával még sohasem találkozott.
Ebben a lehetetlen helyzetben pillantja meg a tökéletes srácot, az angol Olivert a repülőtér szűk várótermében. A fiú jegye a 18C ülésre szól – Hadley-é pedig a 18A-ra.
A végzet fordulatai és az idő fontos szerepet játszik ebben az elgondolkodtató regényben, amely egyaránt szól családi kapcsolatokról, a második esélyről és az első szerelemről. Hadley és Oliver huszonnégy órát felölelő története meggyőzi az olvasót arról, hogy az igaz szerelem akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítunk rá.
Forrás

Nincsenek megjegyzések