Breaking News

Outlander rajongók, figyelem! Jön Sam Heughenék könyve magyarul - éldekorált változatban is!




Azt már lehet tudni egy ideje, hogy magyarul is olvashatjuk az Outlander két sztárjának whiskyről és Skóciáról írt könyvét, most pedig már egy kicsit többet tudunk róla. 

Sam Heughan és Graham McTavis könyve nem csak magyar fülszöveget kapott, de a Könyvmolyképző webshopjának feltöltései alapján éldekorált változatban is megjelenik! 





A könyv mellett készült egy dokumentumfilm-sorozat is a két színésszel - a Men in Kilts, a kettő együtt tökéletes működik!


A dokumentfilm-sorozat előzetese:




A fülszöveg:

*Két férfi. Egy ország. És egy csomó whisky.

Csatlakozz az Outlander sztárjaihoz, Samhez és Grahamhez egy különleges utazásra, ahol a két skót férfi felfedezi a nyers szépség, a költészet, a viszály, a zene, a történelem és a háborúk földjét.

A valószerűtlen barátok, Sam és Graham Skócia szívében, Glencoe-ban kezdik útjukat, és onnan egészen Invernessig és Culloden csatateréig utaznak, útközben pedig kalandokat tapasztalnak meg és számos felföldi karakterrel kötnek ismeretséget. Ebben a barátságról, önfelfedezésről és whiskyről szóló történetben kifürkészik szülőföldjük összetettségét, gazdag történelmét és kultúráját.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések