Breaking News

A Forbidden Men sorozat következő részében egy tanár-diák románcé a főszerep

Felkerült a Könyvmolyképző oldalára a Forbidden Men sorozat újabb könyve!

A sorozat címe igazából itt nyer értelmet, és itt indul be igazán az, amit én nagyon szeretek az ilyen típusú new adult sztoriknál: elkezd kialakulni egy banda, és a sorozat további részeiben mindenki sztoriját megismerhetjük.

A To Professor, With Love, aminek úgy tűnik, a magyar címe A profnak, szeretettel lesz, egy egyetemi tanár-diák románcot mesél el - ahol a nő a tanár, a pasi pedig az egyetem focisztárja. 

És hogy mi a helyzet a Forbidden Mennel és az első könyv főszereplőivel?
Nos, a történet ott játszódik, ahová az első rész főszereplői, Reese és Mason költöztek - és Mason, illetve ennek a sztorinak a férfi főszereplője, Noel is egy Forbidden Men, vagyis Tiltott Pasik nevű bárban dolgoznak. Meg még sok olyan szereplő, akiknek a sztoriját később még megismerhetjük. 







A történetről:

*Az egyetemen istenként tisztelnek, pedig hétszáz mérföldre innen, a szülővárosomban még mindig a semmit sem érő lakókocsis kölyök vagyok, a város szajhájának fia, és három fiatalabb testvér bátyja, akik számítanak rá, hogy nem szúrom el, és sikerül őket kiszabadítanom abból a mocsokból, amiben felnőttek. Ez a két szerep sosem keveredett össze, amíg valakinek meg nem mutattam az igazi énemet. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen kapcsolatom lehet valakivel, hogy többre vágyom majd egyetlen éjszakánál. De lehet, hogy ő az igazi.

Az egyetlen gond, hogy ő Dr. Kavanagh az irodalom professzorom.

Ha viszonyom lesz a tanárommal, és rajtakapnak, búcsút mondhatok a saját és a családom jövőjének, és persze Dr. Kavanagh is a sajátjának. Mégis néha a szerelemért megéri mindent kockára tenni. Vagy legalábbis rohadtul remélem, hogy így van, mert mindennek én sem tudok ellenállni.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések