Breaking News

Hat varjú spin-off sorozatot terveznek az Árnyék és csont mellé





Az Entertainment Weeklyben jelent meg a hír, miszerint dolgoznak egy spin-off sorozaton az Árnyék és csonthoz, ami a varjakról szólna.

A hírt Eric Heisserer osztotta meg, és azt is elárulta, ez a spin-off a Hat varjú duológia két könyvének sztoriját dolgozná fel. 

Úgy tűnik, egyelőre korai szakaszban jár a fejlesztés, és nem kapott zöld utat még a széria - a sorsa azon múlik, hogyan teljesít az Árnyék és csont 2. évada. 


Őszinte leszek: ha ezt egy héttel ezelőtt jelentik be, nem lepődtem volna meg túlságosan. Most viszont nagyon is meglep, látva a 2. évad eseményeit. 


Spoileresen azoknak, akik már látták a 2. évadot:
Figyelembe véve, hogy a varjak háttérsztorijából mennyit beépítettek az eredeti sztoriba, sok minden kiderült, ami csak a duológiából derült volna ki, még ha a fő események nem is történtek meg, így is sokat kell majd alakítani rajta. Főleg, ha figyelembe vesszük, merre haladt például Inej története, aki teljesen letért ahhoz képest, ahonnan indulnia kellene a Hat varjúban. 

Emellett láthatóan tovább akarják vinni az Árnyék és csont sorozatot is, ezt sugallja a vége, illetve az, hogy az Apparátust is behozták. De így viszont egyre jobban és jobban el kell rugaszkodniuk a könyvektől, és így már azt sem értem, miért kellett ilyen gyorsan lezavarni az Éjúr szálát. Eredendően azt hittem, azért, mert innentől a Varjakra akarnak fókuszálni, de ha ők spin-offot kapnak, akkor nem ez volt a cél. 

Furcsa.

Nincsenek megjegyzések