Breaking News

Jön magyarul a Sam Heughanék könyve Skóciáról - itt a Klánok földje magyar borítója és fülszövege!

Az Outlander sorozat nem csak a színészek számára hozta el a hírnevet - Skócia turizmusát is fellendítette, a szokásosnál is jobban. Kijelenthetjük: az Outlander rajongók nem csak a szereplőkbe és a történetbe, hanem Skóciába is beleszerettek. 

Nem felejtette el ezt az Outlander sorozat két szereplője, Sam Heughan és Graham McTavish sem, akik skótként kalauzolják körbe a rajongókat Skóciában. 

Egy tévésorozat is készült, mellette pedig megjelent könyv formában is a kalandozások története - utóbbi pedig most érkezik magyarul is! 

Mutatom a Könyvmolyképző oldalára frissen felkerült borítót:





A fülszöveg:

Két férfi. Egy ország. És egy csomó whisky.
Csatlakozz az Outlander-sorozat főhőseihez!
Sam és Graham egy különleges utazásra vár, ahol a két skót férfi együtt barangolja be a nyers szépség, a költészet, a viszály, a zene, a történelem és a háborúk földjét.

A különös barátok Skócia szívében, Glencoe-ban kezdik útjukat, és onnan egészen Invernessig és Culloden csatateréig utaznak.
Útközben számos kalandot élnek át és különféle felföldi figurákkal ismerkednek meg. Ebben a barátságról, önmaguk megismeréséről és nem kevésbé a whiskyről szóló történetben felfedezik szülőföldjük sokszínűségét, gazdag történelmét és kultúráját.

#1 New York Times bestseller és Sunday Times bestseller!
Útikönyv egy kicsit másként.
Kapaszkodj a kiltedbe... Skóciát így még sohasem láttad.

Barangolj együtt az Outlander sztárjaival! 


A sorozat előzetese:
 

Nincsenek megjegyzések