Breaking News

Leleplezte az Agave a Vámpírakadémia 2. új borítóját!

Ahogyan tavaly én is megírtam, az Agave elkezdte kiadni újra a Vámpírakadémia könyveket, és végre-végre szép borítókkal jelenik meg a sorozat.

Most megérkezett a második könyv borítója. 

Mutatom:





A megjelenés május 2-re várható, és az is kiderült a kiadó bejegyzéséből, hogy már biztosan érkezik a harmadik kötet is, előreláthatóan ősszel.


Fülszöveg:

Rose Hathaway élete tele van gondokkal. Nem elég mindaz a nehézség, amit damfír testőrtanoncként kell átélnie, de még oktatója, a vonzó Dmitrij is valaki másra vetett szemet. A köztük lévő szoros kapocs miatt pedig Rose folyton akkor hallja legjobb barátnője, Lissa Dragomir gondolatait, amikor az barátjával, Christiannal enyeleg.

A Szent Vlagyimir Akadémiát azonban megtámadják az élőhalott strigák, akik korábban több királyi vérű nemesi családot is lemészároltak. Így az iskolának a legjobb damfír testőrökre van szüksége, többek közt Rose anyjára, a legendás, ám szigorú Janine Hathaway-re is. Az idei sítáborban kötelező a részvétel, ám Idaho hótól csillogó lankái csak látszólag biztonságosak. A könyörtelen strigák halálos veszélyt jelentenek mindenki számára, így Rose-nak cselekednie kell. De a hősiességnek mindig ára van.

Nincsenek megjegyzések