Breaking News

Sarah J. Maas és Leigh Bardugo is többkönyves megállapodást kötött!




Mivel annyira közel történt, ezért egy bejegyzésben hozom a két hírt: Sarah J. Maas és Leigh Bardugo is komoly szerződéseket írtak alá a napokban a kiadóikkal. 

Sarah J. Maas a Bloomsburyvel szerződött újabb négy könyve. Ezenkívül három könyvre már korábban szerződött, szóval ez összesen 7 könyvet jelent. Ebbe már beletartozik a következő megjelenése is, a House of Flame and Shadow is. 


Leigh Bardugo a Macmillannel kötött egy igazán brutális megállapodást, azt is tudjuk, hogy 8 szemjegyű összegről van szó benne, természetesen dollárban! Ez a megállapodás 12 könyvre szól, ezek a könyvek pedig lehetnek bármilyen formában, korosztálynak és zsánerben. Tehát éppúgy szó lehet benne A kilencedik ház-féle felnőtt történetről, mint egy újabb Grisa kötetről. És nem csak regényeket jelenthet, hanem újabb képregényt vagy kiegészítő könyvet is akár. 

Bardugo így nyilatkozott a megállapodásról: "A Macmillan egy évtizeddel ezelőtt adott egy esélyt és azóta is az otthonom. Amikor senkit sem érdekelt a YA korosztályban egy epikus fantasy, ők befogadták az Árnyék és csontot. Amikor mindenki királyokról és királynőkről akart könyveket, ők esélyt adtak hat számkivetettnek, hogy megpróbáljanak összehozni egy lehetetlennek tűnő betörést. És amikor ennél sötétebb helyre vágytam, segítettek, hogy az olvasók megkaphassák A kilencedik házat. A könyvkiadás nehéz üzlet, és nem kis dolog, hogy az ember azt írhatja, amit szenvedélyesen szeretne megírni.

Nincsenek megjegyzések