Breaking News

Új videó érkezett a Sarolta királyné sorozathoz - benne láthatjuk a legújabb Bridgerton unokát is!
Már sokszor írtam róla, hogy Shonda Rhimes megálmodott egy spin-off sorozatot is A Bridgerton családhoz.


Az új széria címe Queen Charlotte: A Bridgerton Story, vagy Sarolta királyné: Egy Bridgerton történet lesz, és a fiatal Charlotte királyné életét mutatja be. Ugyan ő valós történelmi alak, továbbra is abban a fiktív világban játszódik majd, mint maga a Bridgerton. 

Ezzel együtt nagy eséllyel lesznek ugrások az időben, ugyanis három szereplő biztosan visszatér az eredeti szereplőgárdából: Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) és Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton). 

A Bridgerton családhoz is készült anno több mozgó plakát, nincs ez másként a spin-offal sem, már egy sor mozgó karakter- illetve páros plakát érkezett hozzá.
A sorozat május 4-én debütál a Netflixen.

A leírása:

Egy szerelem története, amely megváltoztatta a világot. A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet május 4-től streamelhető kizárólag a Netflix műsorán. Jegyezd fel a dátumot!


Az új videóban egy sor jelenetet megmutatnak, mellette pedig megszólalnak a készítők is. Érdekesség, hogy látjuk Violet Bridgerton egyik új unokáját is, nagy eséllyel a Daphne-Simon páros második gyermekéről van szó, de az is lehetséges, hogy már Anthony és Kate gyermekéről van szó.

A videó:


Nincsenek megjegyzések