Breaking News

Ilyenek lesznek az éldekorált kiadások a Velünk kezdődikből!

Már megírtam, hogy érkezik magyarul a Velünk véget ér folytatása, a Velünk kezdődik. Akkor még csak a "sima" borítónk volt meg, most már viszont azt is láthatjuk, hogy festenek majd az éldekorált kiadások - a kemény és a puha változat. 
A fülszöveg:

Mielőtt véget ért, Atlasszal kezdődött el.
Lily és a volt férje, Ryle éppen csak beleszokik a közös gyerekfelügyelet ritmusába, amikor Lily hirtelen újra összefut első szerelmével, Atlasszal.
A csaknem két külön töltött év után Lily fellelkesül, hogy az idő most az egyszer az ő javukra játszik, és azonnal igent mond, amikor Atlas randevúra hívja.

Ám lelkesedését csírájában fojtja el a gondolat, hogy noha többé nem házasok, Ryle azért nagyon is része az életének, és gyűlölni fogja Atlas Corrigant, amiért jelen van a volt felesége és a kislánya életében.

A Velünk kezdődik ott veszi fel a fonalat, ahol a „lebilincselő, lüktető” bestseller, a Velünk véget ér elejtette azt. Egyre több részletre derül fény Atlas múltjából, és követhetjük a volt férjével hadakozó, közben pedig ismét az igaz szerelem lehetőségébe kapaszkodó Lilyt, mindezt olyan romantikával átitatva, amire csak Colleen Hoover képes.
Az év legjobban várt folytatása!

Hagyd, hogy elrabolja a szívedet!

Nincsenek megjegyzések