Breaking News

Itt a Nimona adaptáció első előzetese és kiderült a premier időpontja is!


Nem csalás, nem ámítás: érkezik a Nimona képregény animációs adaptációja a Netflixre, ahogyan azt már többször is megírtam!

Korábban kaptunk már néhány fotót az animációs filmből, most pedig érkezett két újabb - és miközben a bejegyzést írtam, befutott az első előzetes is!


Nimona hangját Chloë Grace Moretz adja majd, mellette pedig Riz Ahmed és Eugene Lee Yang lesz hallható.

Ennyit már eddig is tudtunk, de most csatlakozott hozzájuk még néhány színész, sorolom: Frances Conroy, Lorraine Toussaint, Beck Bennett, RuPaul Charles, Indya Moore, Julio Torres és Sarah Sherman!

És azt is bejelentették, hogy nyáron már érkezik is! 

Mutatom a képeket is, amiket most megosztottak:


Ezek pedig a korábbiak:


Az előzetes:
Az adaptáció eredetileg a Disney+-nál indult, ott viszont elkaszálták a projektet - a pletykák szerint az LMBTQ téma miatt.

Most viszont a Netflix megmenti a helyzetet, és a bejelentésük alapján valamikor idén már jön is az animációs film!

A Nimona június 30-án debütál a Netflixen.


A könyv fülszövege:

NIMONA
gaztettekre fogékony, lobbanékony természetű, fiatal alakváltó.
LORD BALLISTER BITANGFŐ
vendettára készülő gaztevő.

Nimona és Lord Bitangfő, a csatlós és a főgonosz komoly felfordulást tervez. Céljuk, hogy bebizonyítsák a királyság népének, hogy Sir Ambrosius Aranypőc és haverjai a Rendfenntartó és Lovagügyi Intézetben korántsem akkora hősök, mint azt az emberek hiszik.

BOSSZÚ!
SÁRKÁNYOK!
TUDOMÁNY!
SZIMBOLIZMUS!

De ahogy az apróbb csínytevések sorából kegyetlen összecsapás kerekedik, Lord Bitangfő ráébred, hogy Nimona képességei épp olyan homályosak és rejtélyesek, mint a lány múltja. Természetének kiszámíthatatlan, sötét oldala pedig veszélyesebb lehet, mint azt Bitangfő hajlandó beismerni.

NOELLE STEVENSON képregényszenzációja, amely a szerző népszerű, a kritikusok által is elismert webképregényén alapul, a The New York Times bestseller-listájára is felkerült. A Kirkus magazin szerint: „Ha csak egy képregényt olvasol el az idén, az legyen ez!”


Nincsenek megjegyzések