Breaking News

Jön Az egyszerű vadon folytatása, újra Alaszkába kalandozhatunk a Rubin Pöttyös sorozatban

Tavalyelőtt jelent meg K. A. Tucker The Simple Wild - Az egyszerű vadon című regénye, ami egy új sorozat első könyve volt. 

Most pedig érkezik a második, Wild at Heart - Vad szívvel címen. 

Íme a magyar borító és fülszöveg:





Fülszöveg:

Út Alaszkába, és az élet soha nem várt fordulatai.
Calla Fletcher új emberként tér vissza Torontóba, nehezen találja a helyét, és még mindig borzasztóan szerelmes a goromba bozótpilótába, akit maga mögött hagyott. Amikor Jonah felbukkan az ajtajában
egy visszautasíthatatlan ajánlattal, rászánja magát, hogy sietve visszatérjen Alaszkába, és együtt belevágjanak izgalmas jövőjükbe.

De Calla hamarosan megtanulja, hogy a legjobb szándék is vezethet be nem tartott ígéretekhez, és kemény ára van a kompromisszumnak – egy belső-alaszkai rönkház éppolyan elszigetelt tud lenni, mint a nyugati tundra világa.

Mialatt Jonah többet tartózkodik távol, mint otthon, Calla egyik szomszédja elhatározza, hogy igazi alaszkaivá neveli őt, a másik szomszédja viszont nagyobb eséllyel fog rá puskát, mint hogy a segítségére siessen. Calla mindeközben keresi a saját útját. A bóklászó vadak világában folyamatosan résen kell lennie, és nem csupán a hideg, sötét, téli hónapokat jellemzik zord körülmények; időnként még a saját ajtaján kilépni is rémisztő.

Vajon milyen sorsra jut végül?

Az egyszerű Vadon nemzetközi bestseller magával ragadó folytatása.

Hagyd, hogy átjárjon Alaszka egyedülálló hangulata! 

Nincsenek megjegyzések