Breaking News

Leleplezték a következő Ali Hazelwood könyv magyar borítóját





A Maxim leleplezte a következő, Könyvhétre érkező Ali Hazelwood könyv magyar borítóját!

Ezúttal nem egy regényről van szó: az Utálom, hogy szeretlek köteten belül az Egy fedél alatt, a Két emelet között és a Fagypont alatt novellák olvashatóak.


A könyvről korábban Instagram ezt osztotta meg a kiadó:

🧍‍♀️🧍‍♀️🧍‍♀️Mara, Sadie és Hannah elsősorban barátnők és mindig tudósok. Bár tudományterületük a világ más-más szegletébe szólítja őket, mindhárman egyetértenek az egyetemes igazsággal: az ellentétek vonzzák, a riválisok pedig tűzbe hozzák egymást...

🌳Környezetmérnökként Mara mindent tud az ökoszisztémák érzékeny egyensúlyáról: egyensúlyra van hozzájuk szükség. És hogy senki ne nyúljon a termosztáthoz. És senki ne lopja el a másik kajáját. Valamint más szabályokra is, amikről Liamnek, a lakótársának és egyben alávaló, nagy olajcégnél dolgozó jogásznak fogalma sincs.

📐Építészmérnökként logikusan gondolkodva Sadie tudja, hogy elvileg hidakat kellene építenie. Viszont a STEM világban dolgozó nőként azt is tudja, hogy a körülmények változhatnak, és amikor az ember órákra bent ragad egy parányi New York-i liftben azzal a férfival, aki összetörte a szívét, joga van porig égetni azt az izmos, szőke hidat.

❄️Ian sok minden Hannah számára: gonosztevő, aki megpróbálta megvétózni az expedícióját és tönkretenni a karrierjét; istenien szörnyű álmainak főszereplője... de hős sosem volt. Fagyos szíve azonban felolvad, amikor sebesülten és elhagyatottan fekszik az Északi-sark egyik távoli kutatóállomásán, és csak régi riválisa hajlandó elindulni a veszélyes mentőakcióra.


Mutatom a borítót:

Nincsenek megjegyzések