Breaking News

Már tudjuk, mikor érkezik a Harry Potter: Magic Awakened játék + kaptunk egy új videót is
A Hogwarts Legacy után egy másik Harry Potter játék is érkezik, a Harry Potter: Magic Awakened. Ráadásul most már azt is tudjuk, hogy idén nyáron debütál!

Ez egy nagyszabású gyűjtős kártyajáték lesz, ahol egymással párbajozhatnak majd a játékosok: multiplayer játék lesz, szerepjátékos elemekkel.

A leírás szerint a játékban fiatal boszorkány vagy varázsló vagyunk, és épp elkezdjük az oktatásunkat a Roxfortban. A karakterünket lehet majd alakítani az ízlésünkhöz, és a varázslólét sokféle aspektusát lehet majd élvezni: a roxforti házunkat, lehet vásárolni az Abszol úton és új bűbájokat tanulni, amiket aztán kártya formájában lehet használni is párbajokban. 

Kínában futottak már vele egy tesztkör, ott nagy sikert aratott.

Pontos megjelenési időt még nem ígértek a játékhoz, viszont már lehet regisztrálni, így nem csak értesítést kaphatunk, amikor a játék megjelenik, hanem extra jutalmakat is, amiket lehet majd használni a játékban. Két helyen regisztrálhattok: a weboldalon és Google Playen. Mindezeken felül lesz egy fő történetszál is, így az ígéretek szerint felbukkan néhány ismerős szereplő is. 

A múltkor egy előzetest kaptunk már hozzá, most pedig itt egy újabb!


A játék első előzetese:A mostani videó:
A korábbi tesztkörnek köszönhetően már többet is láthatunk a játékból, vannak már gameplay videók is róla, mutatom:
Nincsenek megjegyzések