Breaking News

Szexi sebész a következő Rubin Pöttyös főszereplője - íme a Hotshot Doc magyar fülszövege és borítója

Grace klinika rajongóként meglepő, de sosem kerestem az dokis románcokat - viszont mivel egyből beugrott a sorozat (és nem csak azért, mert ezt néztem éppen a bejegyzés írása közben), most már határozottan kíváncsi lettem az egyik új Rubin Pöttyösre.

A Hotshot Doc – A menő doki főszereplője ugyanis egy a kollégái körében nem túlságosan népszerű sebész.

Ráadásul a szerző Scoring Wilder könyvéről jó emlékeim is vannak, szóval ez repül a listámra. 

És már van magyar borító és fülszöveg is. 







Fülszöveg:

Dr. Russellnek nincs valami jó híre a kórházunkban.
A műtősök szerint érzéketlen, a nővérek szerint végtelenül öntelt, a rezidensek szerint meg (ha hallótávolságon belül van) a világ legjobb sebésze – és igazából egy lenyűgöző férfi.

Mindenáron próbálom őt és a bántó stílusát elkerülni. A szexi, úristen-de-beletúrnék haját és szoborszerű állkapcsát kellő távolságból csodálni.
Ideális esetben a folyosó túloldaláról… félig egy növény mögé bújva.

A tervem sajnos meghiúsul, amikor az én drága főnököm úgy dönt, hogy a fehér köpenyét hawaii mintás ingre cseréli. A nyugdíjba vonulása miatt két rettenetes választási lehetőségem marad: vagy szakterületet váltok, és hónapok alatt átképzem magam, vagy elvállalom a megüresedett állást, és dr. Russell új műtéti asszisztense leszek.

Ez azt jelenti, hogy órákon át kell a műtőben egyhuzamban mellette állnom, és minden kívánságát lesni anélkül, hogy a metsző szavai és goromba viselkedése miatt rosszul érezném magam. Ó, és ha ez nem lenne éppen elég nehéz, a hülye vonzalmam – amit nagyon igyekszem elfojtani – talán viszonzásra talál…

Menni fog. Jól vagyok. Komolyan veszem a munkámat. Nem lesznek izzó pillantások a műtőasztal fölött, sem mérges majdnem csókok a raktárban. (Mármint ezután többé nem lesz.) Hogy is van a mondás?
Napi egy alma az orvost távol tartja?
Hát, nekem talán egy egész rekesz kellene belőle.

Tarts Bailey-vel, hódítsd meg ezt a nagymenő dokit! 

Nincsenek megjegyzések