Breaking News

Úgy tűnik, végre tényleg érkezik a Holdbéli krónikák adaptációja!




Korábban már írtam róla, hogy animációs adaptáció készülhet a Holdbéli krónikákból!

Marissa Meyer Holdbéli krónikák sorozata méltatlanul kevés figyelmet kap, pedig megérdemelné. Nagy eséllye a sci-fi jelző ijeszti el a YA olvasókat a könyvtől, de ezúton is szeretném megragadni az alkalmat, hogy reklámozzam kicsit a szériát: zseniális sorozat, tényleg kár lenne kihagyni.

A széria egyébként klasszikus tündérmeséket mesél el új módon - és tényleg egészen új, egyedi módon, ami a YA retellingek korában bizony nagy szó. 

Szóval ha valaki szereti a pörgős, izgalmas, jó karakterekkel teli és érdekes világban játszódó retellingeket. Hajrá, hajrá!




Ennyit a reklámról, vissza a hírre!

Marissa Meyer sorozatának filmes jogát a Locksmith Animation szerezte meg még tavaly januárban, akik a Hibás Ront is készítették. 

A cég vezetője, Natalie Fisher akkor így nyilatkozott: "Hatalmas rajongói vagyunk Marrisa Meyernek, és alig várjuk, hogy elhozzuk a nézőknek a Cindert, a Scarlettet, a Cress-t és a Wintert az elképesztő tehetségekből álló csapatunkkal. Ez a felejthetetlen történet nagyszerű kritikákat és népszerűséget zsebelt be, és eltökéltek vagyunk, hogy megkapja azt a bánásmódot, amit érdemel."

Azóta viszont nagy volt a csend a hír kapcsán.

Most viszont robbant: Warner Bros. Motion Picture Group aláírt a Locksmith Animationnel, a két első közösen készített projekt közül pedig a Holdbéli krónikák lesz az egyik!

Nincsenek megjegyzések