Breaking News

Megosztották a Vajon létezik szerelem első látásra? adaptációjának bakivideóját!






A Netflixen már lehet nézni a Jennifer E. Smith Vajon létezik szerelem első látásra? című könyvéből készült filmet.

Ha valaki esetleg lemaradt: 




A női főszereplő nem más, mint a Két lépés távolság és az UnPregnant adaptációk sztárja, Haley Lu Richardson. Ben Hardy alakíthatja Olivert, akit az X-Men: Apokalipszis, Bohém rapszódia filmekből már ismerhetünk.

A filmen A fiúknak, akiket valaha szerettem stábja dolgozott, a rendező pedig a PBS-nek Kisasszonyok minisorozatot készítő Vanessa Caswill.


Most a Netflix megosztotta a film egyik legjobban várt extráját is, a bakiparádét!

Íme:




Ha valaki nem ismeri, a könyv fülszövege:

Négy perc általában alig valamire elegendő – ugye nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat?
A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a New York-i repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő mostohaanyjával még sohasem találkozott.
Ebben a lehetetlen helyzetben pillantja meg a tökéletes srácot, az angol Olivert a repülőtér szűk várótermében. A fiú jegye a 18C ülésre szól – Hadley-é pedig a 18A-ra.
A végzet fordulatai és az idő fontos szerepet játszik ebben az elgondolkodtató regényben, amely egyaránt szól családi kapcsolatokról, a második esélyről és az első szerelemről. Hadley és Oliver huszonnégy órát felölelő története meggyőzi az olvasót arról, hogy az igaz szerelem akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítunk rá.




Forrás

Nincsenek megjegyzések