Breaking News

Bridgerton rajongók, újabb diverz kosztümös adaptáció érkezik magyarul a Netflixre!



Annak idején már írtam róla, hogy film készült Mr. Malcolm's List, vagyis a Mr. Malcolm lajstroma film története nem a legegyszerűbb, ugyanis az adaptációhoz egy kisfilmen és a szereplőgárda többszöri változtatásán át vezetett az út. 

De végül elkészült, hozzánk viszont nem jött be. 

Most viszont végre megérkezik Magyarországra is, ugyanis most csütörtökön debütál a Netflix kínálatában!

A filmben sok az ismerős színész: Theo Jamest láthatjuk egy újabb kosztümös szerepben, az Emily Párizsban rajongói pedig Ashley Parkot ismerhetik belőle. És persze ott van Freida Pinto (Időtlen szerelem, A majmok bolygója, Gettómilliomos) és Oliver Jackson-Cohen (Az idők végezetéig, Mr Selfridge, Drakula) is. 

A Netflixre ezzel egy újabb kosztümös könyvadaptáció érkezik, amiben igencsak diverz a szereplőgárda - a Bridgertonhoz hasonlóan.


A sztori röviden: Jeremy Malcolm feleséget keres, de nem is akármilyet. Eldöntötte, hogy mindenáron elkerüli azokat, akik a vagyonára vadásznak, és olyan "szinte-tökéletes" feleséget keres, aki a listája minden kívánalmának megfelel. Aztán a városba érkezik Selina Dalton, és fenekestül felforgatja Jeremy elképzeléseit. 

Selina egy plébános lánya, akinek nem sok alkalma volt a társaságban megfordulni, ezért nagyon boldog, amikor a barátnője, Julia meghívja magukhoz Londonba. Ez egészen addig tart, amíg rá nem jön, hogy ez része egy csavaros tervnek, hogy bosszút álljanak Mr. Malcolmon. Selina nem kíván részt venni Julia összeesküvésében, különösen miután találkozott az ellenállhatatlan férfival, akire egyáltalán nem illik az a kép, amit Julia lefestett róla: hogy a férfi egy arrogáns csirkefogó. 

Aztán Mr. Malcolm elkezdi Selinát a teljesíthetetlen listájához méregetni.


Az előzetes:




A könyv fülszövege:

”Egy délceg hős, akinek van még mit tanulnia a szerelemről.”
– Amanda Quick bestsellerszerző

Ha egy öntelt agglegény kizárólag olyan hölgyet tud feleségnek elképzelni maga mellé, aki megfelel a szigorú feltételeinek, megérdemli a leckéztetést – és ez örök igazság.

A tekintetes Jeremy Malcolm feleséget keres, de nem akármilyet.
Menekül a vagyonára áhítozó nők elől, és igyekszik megtalálni azt a hölgyet, aki a gondosan összeállított listáján szereplő kritériumoknak sorra megfelel.
Ám egyre fogy a remény, mert hiába keresgél évek óta, nem leli a tökéletes társat. Ekkor érkezik a városba Selina Dalton kisasszony…

Selina, aki egy plébános lánya, nem tudhat nagy vagyont magának, és a felsőbb körökben sem járatos. Amikor a barátnője, Julia meghívja Londonba, nagyon boldog – egészen addig, amíg ki nem derül,
hogy részt kell vennie egy fondorlatos tervben, mellyel Julia bosszút akar állni Mr. Malcolmon. Selina vonakodva egyezik bele, különösen, miután személyesen is megismeri az ellenállhatatlan Mr. Malcolmot, aki úgy tűnik, mégsem olyan öntelt gazember, mint amilyennek Julia jellemezte.

Ám amikor Mr. Malcolm az elérhetetlen lajstroma alapján kezdi méregetni Selinát, a lány úgy dönt, ő maga is meghatározza a kívánalmakat, amiket egy férjjelöltben látni kíván. És ha Mr. Malcolm meg akar felelni ezeknek, fel kell fednie az igazi énjét...

Lubickolj a régenskor üde romantikájában!


 


Nincsenek megjegyzések