Breaking News

Végre érkezik az Énekesmadarak és kígyók balladája magyar streaming szolgáltatóhoz!

Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki már nagyon várta, hogy megérkezzen valamilyen streaming szolgáltatóhoz a Hunger Games előzményfilm, Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája.

Most pedig eljött a mi időnk, hétfőn, vagyis április 1-jén debütál a Netflixen! 

A film hivatalos leírása:

Ismerd meg AZ ÉHEZŐK VIADALA történetét – 64 évvel azelőtt, hogy Katniss Everdeen önként jelentkezett a viadalra, és évtizedekkel azelőtt, hogy Coriolanus Snow Panem diktatórikus elnöke lett.

Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysége az egykor büszke Snow családnak, akik kegyvesztetté váltak a háború utáni Capitoliumban. Hogy pozícióját biztosítsa, vonakodva bár, de vállalja az elszegényedett 12. körzet kiválasztottja, Lucy Gray Baird mentorának szerepét. Miután Lucy Gray elbűvöli Panem közönségét, Snow meglátja a lehetőséget mindkettejük sorsának megváltoztatására. Összefog Lucy Grayjel, hogy az esélyeket kedvező irányba fordíthassa, és innentől kezdve csak egy hajszálon függ mindaz, amiért addig dolgozott. A jó és a rossz ösztönei viaskodnak benne, miközben versenyt fut az idővel – s a verseny végén, ha túléli, az is kiderül, hogy énekesmadár vagy kígyó válik belőle.


Az előzetes:
 

Nincsenek megjegyzések