Breaking News

A Sandman világában játszódó Neil Gaiman képregény-adaptáció érkezik a Netflixre!
Bevallom, mellettem elsuhant annak a híre, hogy egy újabb Neil Gaiman képregény-adaptáció érkezik a Netflixre, méghozzá egy olyan, ami a Sandman univerzumhoz kapcsolódik.

A Halott Fiúk Nyomozóiroda április 25-én érkezik. 

A főszereplők George Rexstrew és Jayden Revri lesznek. A sorozat atyja Steve Yockey lesz, az executibe producerek között pedig ott van a sok adaptáció kapcsán ismert Greg Berlanti és maga a szerző, Neil Gaiman is. 


Az egyik hivatalos leírás:

Isten hozott a Halott Fiúk Nyomozóirodánál!

Edwin és Charles legjobb barátok, szellemek… és létsíkunk legjobb nyomozói. Bármit megtesznek, hogy együtt maradhassanak – például megszöknek pár gonosz boszorka, a pokol és a Halál elől is. Összefognak Crystallal, a médiummal, és barátjával, Nikóval, hogy együtt felgöngyölítsék a halandók világának legrejtélyesebb, paranormális ügyeit.

A Halott Fiúk Nyomozóiroda Neil Gaiman közkedvelt képregénysorozata alapján készült, és új szállal bővíti a Sandman-univerzumot a Netflixen.


A másik hivatalos leírás:

Kísért egy pimasz szellem? Egy démon ellopta a legfontosabb emlékeidet? Akkor hívd a Halott Fiúk Nyomozóirodát! 
A Sandman univerzumában játszódó új, természetfeletti erőkről szóló sorozatban két kamasz srác egymásra talál a halálban, és bármit megtesznek, hogy együtt maradhassanak – például megszöknek pár gonosz boszorka, a pokol és a Halál elől is. Összefognak Crystallal (Kassius Nelson), a médiummal, hogy együtt felgöngyölítsék a halandók világának legrejtélyesebb, paranormális ügyeit.A rövid előzetes magyar felirattal:
A friss, hosszú előzetes:

 

Nincsenek megjegyzések