Breaking News

Itt vannak az első jelenetfotók a Velünk véget ér filmből!


Colleen Hoover épp a héten osztotta meg, hogy látta az első változatot a Velünk véget ér filmből, és nagyon elégedett vele, most pedig befutottak az első hivatalos jelenetfotók és néhány hivatalos kulisszák mögötti kép is!

Mint korábban már megosztottam, Colleen Hoover Velünk véget ér című könyvéből Justin Baldoni rendezésében, Blake Lively, Justin Baldoni és Brandon Sklenar főszereplésével készül film. 

Kétszeri csúszás után úgy tűnik, megvan a végleges premierdátum is: augusztus 9-én kerül majd az amerikai mozikba az alkotás. 


Bejegyzésajánló


A friss fotók:
És a kulisszák mögötti fotók:

Ha esetleg valaki nem ismerné, a könyv fülszövege:

Néha az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret.

Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt; egyetemet végzett, és Bostonba költözött, ahol saját vállalkozásba kezdett. Amikor szikrázni kezd a levegő közte és a jóképű idegsebész, Ryle Kincaid között, Lily életében hirtelen minden túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen. Ryle magabiztos, makacs, kicsit talán arrogáns is, de emellett érzékeny, okos, és Lily a gyengéje – bár a kapcsolatoktól való viszolygása aggodalomra ad okot. Lilyt mégsem csak az új kapcsolata foglalkoztatja. Rengeteget gondol Atlas Corriganre is – az első szerelmére, aki a hátrahagyott múltjához köti. A fiú, aki lelki társa és védelmezője volt, most újra feltűnik a színen, veszélyeztetve ezzel mindent, amit Lily és Ryle együtt felépített. Ebben a merész és mélyen személyes regényben Colleen Hoover szívszorongató történetet tár elénk, ami új, izgalmas utakra vezeti őt magát mint írót is. A Velünk véget ér felejthetetlen mese a szerelemről, amiért nagy árat kell fizetni.

Add át magad a reménynek!
Nincsenek megjegyzések