Breaking News

Placeholder, vagyis helyettesítő borítót kapott a The Last King of Faerie!

Placeholder, vagyis helyettesítő borítót kapott a The Last King of Faerie! 




Mint ismeretes, a The Last King of Fairie az utolsó nagy Árnyvadász sorozat, a The Wicked Powers első kötete. Ez a sorozat a Gonosz fortélyok után játszódik, és ez fogja végleg lekerekíteni azt a hatalmas Árnyvadász "sagát", amit az évek során olvashattunk.

Placeholder, vagyis helyettesítő borítóról beszélünk csupán, tehát ez még nem a borító, ez egy olyan grafika, ami kifejezetten annak érdekében készült, hogy az olvasók a webáruházokban, könyves közösségi oldalakon ne egy csúnya fekete foltot nézegessenek. Sok következtetést még nem lehet levonni belőle, de mindenképpen előremutató, hogy foglalkoznak vele, illetve azért hangulatot-színvilágot lehet sejteni ez alapján.

Csak egy kis emlékeztető, a Gonosz fortélyok placeholder borítói ilyenek voltak:


Azért az látszódik, hogy elemekben, hangulatban, színvilágban lehetnek kapcsolódási pontok.


Hogy én mire gondolok a mostani placeholder borító kapcsán?

Nos, egyrészt erősen megjelenik benne a fekete szín, ami egyrészt utalhat a sorozat sötétebb hangulatára, illetve arra, hogy egy borúsabb borítót fogunk majd kapni. De az is lehetséges, hogy a fekete szín tudatosan jelenik meg esetleg hangsúlyosan, hiszen ez az Árnyvadászok színe. 

Mellette viszont ez a kékes-zöldes csillogó valami nagyon is hozza a tündéres hangulatot, én ilyesmi színvilágnak, ennek a varázslatos hangulatnak nagyon örülnék a borítón.

Ti mit gondoltok?


Nincsenek megjegyzések